Fjern healing

" Den fjerne Healing"

Der står rigtig mange mennesker af. At de måske kan mærke noget, når man lægger hånd på steder hvor de har ondt, er en` ting, men at jeg kan sidde hjemme i min klinik og sende bølger af healing, så de kan mærke det i Kiel, Bornholm, London, Canada, Rødekro m.m. det kan virke mystisk ....

Ja, lige ind til man har mærket/modtaget fjernhealingen.

 

Hvordan foregår fjern healingen?

Du kan ringe mig op, vi kan snakke lidt, det står dig frit for, om du ønsker jeg skal vide hvad du gerne vil heales for.

Vi bestemmer dag og tidspunkt, du går hen og lægger dig, og trækker vejret dybt ned i maven 3 gange, og jeg sidder hjemme i Klinikken, og beder om kraft til, at sende dig gode energier.

Flere spørger (særligt mænd!) - om det også kan hjælpe dem, når de nu ikke tror på sådan noget. - Dertil vil jeg sige " Du skal ikke tro på virkningen, bare du ikke lukker af!

Nogle mærker healingen, som en prikken/ snurren - varme i hele kroppen, andre, som at svæve på et flyvende tæppe.

En prøve behandling på 30 min er gratis, en normal fjernhealing, er på en time og koster 300 kroner for voksne og 100 for børn og unge under 18.

For det meste ringer jeg mine klienter op, når behandlingen er overståe.

Hvis det er en "Søvn healing", snakker vi dagen efter.

Vi snakker tingene igennem, jeg kommer med gode råd og vi finder ud af om du ønsker flere behandlinger

Hvis man har et uroligt spædbarn, måske kolik, søvn uro, ondt for tænder, kan mor eller far, sidde med barnet, og de kan begge modtage behandlingen.

I de 10 år jeg har sendt healing til folk, har jeg ikke mødt nogen endnu, der intet har mærket.

De fleste mærker det, ved behandlingen, der er nogen der mærker en forandring, i løbet af et par dage.

Ofte, bruger jeg at sende til folk, med søvnbesvær. Kolik. Angst/ Eksamens angst. Spændinger. Smerte. Dårligt blodomløb.  Stres.

Det er så dejligt, mens Corona, står på, at jeg stadig kan nå nogle af mine klienter, der ikke kan komme i Klinikken.

Som skrevet. Første gang, er GRATIS - så du har intet at miste!Healing afsendt

Dette er blot et billede, for at fortælle/vise, hvordan de energibølger jeg sender afsted, fra klinikken i Holsted ...

Healing - modtaget...

blir modtaget, eventuelt i en sygeseng  i Bangkok. - Jeg er ikke god til sprog, men det gør ikke noget. - En af mine klienter, der var rejst til Bangkok, på udveksling, kontaktede mig, og spurgte om jeg ville sende noget healing. - Og jeg var lykkelig, da Karen ringede og sagde at  "Fruen" havde fået det bedre.  ( Mine hænder, der brænder af energi fra Gud, - er en kæmpe gave, der sender mig, rundt i verden, uden at kunne sproget og uden at krydse grænser!)....
Flere af mine klienter, har fortalt, at healingen er stærkere, ved fjern healing, end når jeg healer dem i klinikken!
Jeg har en kollega- veninde, der også er healer, vi skiftes til at sende healing til hinanden, og ja - jeg fornemmer også, den vilde kraft/energi, helt anderledes stærk!