De tre massager ...

5
Sten lægning ...
Er en gammel ting - og stenene, er heller ikke nogen jeg har købt, de er fundet på mark og strand, og har samlet mange gode energier. - Jeg varmer dem op, pladserer dem på din ryg, hvorfra varmen breder sig gennem hele kroppen, så den er klar til - 5 - 10 min efter, af tage imod massagen.
Du vil slappe mere af, og beholde virkningen fra behandlingen længe.
Hvis der er en særlig hård/irriteret muskel, masserer jeg med stenene. - Jeg har i mine  25 år, som behandler, aldrig hørt klager over "Stenlægningen". - Så glæder mig til, at finde ud af, hvordan du og din krop, tager imod!
Fysiurgisk massage  & Bambus massage.

Fysiurgisk massage,  er bredt favnende, det tager sig både af dit Fysiske, men også det Psykiske. - Jeg har lært, om (De fire
venner!) - Fysik & Psyke.  Sjæl & Ånd. - Halter en` af de fire venner, så bliver livet skævt, og det er der`, jeg kommer ind!
Hele kroppen hører sammen. - Hvis du træder fejl, breder skævheden sig ikke kun i foden, men op igennem kroppen. 
Din Iccias kan begynde at drille, og inden du ved af det, døjer du med nakke/skulder smerter og hovedpine. - Og spørger måske dig selv - " Hvor kom hovedpinen fra?
Lidt nede på siden, vil du finde Bindevævs massage. - Den tager sig kærligt af de bindevævs poser, der ligger omkring dine muskler. - De kan være så stramme, at jeg ikke kan nøjes med alm. massage. - Der bruger jeg suge kopper.
Suge kopper, bruger jeg også, når det er en person med Osteoporose/Knogleskørhed, Gigt - Gigtsygdomme - Diabetes & Gravide. - Den er god, fordi jeg suger/løfter din hud, i stedet for at trykke.
..
Bambus Massage. - Er en nyere behandling, hvor man bruger bambus stokke, til at massere med. - Jeg var til et kursus, hvor en ældre Kineser, viste, hvordan han med Bambus stave, i forskellige størrelser, kunne give en hel krop behandling på en halv time, hvor en alm massage gerne tager en time. - Det så let og legende ud, og manden var 75. - 
Vi kursister, skulle prøve på hinanden, men hold nu op. Som alt nyt, virkede det helt forkert. - 
Jeg har endnu ikke brugt bambus massage til en hel krop, men blot et supplement, til de andre.
Massagen, føles blidere end alm massage, da den ikke går i dybden på samme måde, og har en større overflade.
Jeg blander ofte de tre massager. - Og de virker så godt på sjælen/sindet, at jeg fungerer som "Sjælesørger" - Men ALT hvad der bliver talt om i klinikken , bliver  mellem dig og mig!

 Bindevævs mass. Cupping.

De sugekopper du ser her, bruger jeg mest til Cupping. - Som jeg ofte bruger, når klienten virker meget urolig/Stresset. - Kroppen spænder meget, og det vil gøre alt for ondt med berøring. - (Ikke en behandling, du skal vælge, hvis du skal på stranden) - Mærkerne efter sug, minder om spegepølse.Det spøjse er, at hvis en muskel/bindevæv, er meget betændt, vil suget være så ekstremt, at jeg må have en hjælpeglider, til at løsne koppen. - Men uanset om det er Bindevævs massage eller Cupping, vil behandlingen ofte virke 4 - 5 dage længere, end alm Massage, fordi den går dybere! ( Men prøv om du kan mærke forskel!)