Varme stenDu er nu kommet til det punkt der hedder – Varmesten og Ørekerter. Kan være at begge behandlinger er ukendte for dig, derfor vil jeg fortælle lidt om det.

 

Varme sten – Ikke at forveksle med Hot stone.

Jeg har altid været bidt af sten – Gravsten, små sten – store sten – Klipper.

Som barn var det mest gravsten der interesserede mig, jeg var så spændt på, hvordan de mennesker havde været, som lå i deres grave. Jeg gik rundt med min lille blok og skrev op hvad de hed og hvornår de var døde. Som ældre manglede jeg varme til mine ømme muskler, så jeg kogte nogle sten og lagde på, akkurat som man brugte sten i sengen, for at holde varmen, i de gode gamle dage.

Det var godt for mine muskler og gav ro, og da jeg startede op med klinik, tænkte jeg, at hvad der var godt for mig, ville også være godt for mine klienter.

Mine klienter blev bare så glade for dem og jeg bruger dem altid før mine “Massager” så musklerne er afslappede og varme. Du kan jo selv prøve om det er løgn!!!


ØREKÆRTER


 

Ørekerter stammer helt tilbage til oldtiden, hvor Amazon Indianerne udgjorde mange stammer. Der var blandt andet Hopi Indianerne som havde en klog Heksedokter, eller Åndemaner.

Der havde været problemer på bopladsen med sult og sygdom, og en nat drømte han om et underligt rør, der måske kunne hjælpe. Han stod op med det samme og gik ind i skoven, klatrede op i et træ hvor bierne holdt til, og fandt nogle bitavler, derefter gjaldt det nogle specielle opkvikkende lægende urter. Bivoksen blev rullet ud til meget tynde plader, blev lagt i en urtesuppe, i to nætter, og så rullede han dem til en håndfuld små tynde kerter.

En aften da han sad med de unge krigere rundt om bålet spurgte han den mest forsigtige, om han ville prøve den nye opfindelse, og Åndemaneren sagde man aldrig nej til, så krigeren fik en pind i øret, og der blev tændt ild. Han slap med livet i behold, men han var underlig skæv, som efter en pibe sjov tobak. Nu var han klar til at komme ud og jage de store Bøfler. Pludselig turde han hvad han aldrig havde gjort og kom hjem med kød til flere dage, det hjalp på sulten, og senere fandt Åndemaneren ud af at kerten kunne hjælpe på alle mulige skavanker.

Nu er det ikke bare et eventyr, for man kan i flere huler se kalk malerier om netop den underlige behandlingsform, der først kom til Danmark for godt 20 år siden.

Jeg bruger dem meget på klienter med Migræne – Piskesmæld – Tinnitus – Ansigts smerter – Fibrumyalgi – Søvnløshed – Tarm lidelser – Uro – Eksamens angst mv.

Jeg kalder det Ørekerte Terapi, fordi der er inkluderet massage til behandlingen.

Personer der har haft øre dræn, eller på anden vis har beskadiget det indre øre, må jeg  ikke behandle.

Der findes 2 tilbud:

Ørekærte beh.   + 20 min. ansigt og hovedbunds Massage    200 kr.

Ørekærte Terapi.     Ørekærte" + ( 40 /45 min ) Massage/Healing.  300 kr.

 

Jeg vil gerne fortælle dig meget mere, enten på telefon, eller når vi mødes her eller der.